Custòdia de claus i servei de resposta d'alarmes

Custòdia de claus i servei de resposta d'alarmes

Si vostè vol tenir tranquil·litat que si passa alguna cosa a la seva fàbrica, edifici d'oficines o en les instal·lacions de la seva empresa quan vostè no hi és, són valors importants que pot oferir BPS SISTEMES als nostres clients, per ells tenim un alt grau d'exigència a l'hora de verificar la veracitat la magnitud de l'alarma rebuda per facilitar l'accés a les Forces de Seguretat només quan el cas ho requereix. D'aquesta manera estalviem als nostres clients les molèsties que suposa atendre una alarma, mantenint-los informats de la verificació que realitzen els nostres vigilants de seguretat.

El nostre personal, uniformat, amb vehicle logotipat, homologat, dotat de telèfon mòbil i geo posicionament via satèl·lit, tal com estableix la Llei de Seguretat Privada per al servei de resposta d'alarmes. Els nostres vigilants de seguretat mantenen contacte permanent amb la central receptora d'alarmes. Els processos de decisió són simples, ja que se segueix un rigorós protocol d'actuació per a cada cas.

Tots els nostres vigilants de seguretat són sotmesos a un exhaustiu procés de selecció abans d'incorporar-se a l'empresa. Això garanteix la tranquil·litat de les persones i empreses que dipositen la seva confiança en BPS SISTEMES.